Obrazovni centar „Baltazar“ se bavi obrazovanjem, inovacijama i istraživanjem u obrazovanju, u cilju da  ponudi usluge obrazovanja koje idu u korak sa svjetskim trendovima, nudeći  programe “SuanPan mentalna aritmetika” , “Da nam škola bude laka” i “Vijugice”, čija je srž kombinacija metodike i psihologije, a rezultat trajno unapređenje intelektualne sposobnosti, naročito poboljšanja pažnje, koncentracije, memorije i jačanje samopuzdanja i samostalnosti, a zatim i razvoj fine i krupne motorike.


Obrazovnom  centru Baltazar je realizaciju obrazovno-razvojnog  programa  namijenjenog djeci uzrasta od 5 do 14 godina odobrilo Ministarstva prosvjete Crne Gore Odlukom Nacionalnog savjeta za obrazovanje broj 04-5-2070.

  Obrazovni centar „Baltazar“   otvoren je kao prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Podgorici 2015. godine, a izrastao je u pravu akademiju znanja sa mnoštvom različitih programa za sve uzraste i zavidnim brojem zadovoljnih polaznika, ne samo iz Podgorice i okoline, već i iz svih gradova Crne Gore.

  Danas u vremenu u kom je izazov biti roditelj, ali je i izazov biti dijete, potreban nam je neko na koga se možemo osloniti u ispunjavanju zadataka i obaveza koji se pred nas svakodnevno postavljaju. Zato je „Baltazar“ tu! Kroz kreativan, ali ozbiljan pristup svakom djetetu, mi budimo sve potencijale dječijeg uma i pomažemo im da otkriju pravog sebe, usmeravajući ih ka pravim životnim vrijednostima i učeći ih da se snalaze u različitim izazovnim situacijama.

   

  Za naše najmlađe đake (deca 4-5 godina) realizujemo obrazovno razvojni program„Vijugice“ , a za one preko 5 godina „Da nam škola bude laka“ kroz koje razvijamo finu motoriku, socijalnu i emotivnu zrelost, opažanja, pamćenje i pažnju omogućavajući djeci lakši i uspješniji prelazak iz vrtića u školu. Obrazovni centar „Baltazar“ licenciran je od centra za obrazovanje  PRO MENS iz Niša za primjenu programa SuanPan mentalne aritmetike, i jedina je škola u Podgorici  koja primjenjuje ovaj program kroz koji se unapređuju intelektualne veštine kod djece 5 – 14 godina. 


   

  Mi iskreno vjerujemo da susret djeteta sa dobrom školom i dobrim nastavnicima i učiteljima može trajno promijeniti njegov život, i zadovoljstvo nam je što nam ukazujete povjerenje da učestvujemo u odrastanju Vaše djece!


   

  Naš tim čine profesori razredne i predmetne nastave sa velikim praktičnim iskustvom u obrazovnom radu sa djecom i odraslima, ali ono što posebno naglašavamo jeste naša velika ljubav prema svom poslu, entuzijazam i prepoznatljiv osmeh kojim dočekujemo svakog ko kroči u naš centar!

    

   

  Sava Kovačević, Profesor razredne nastave i magistar savremene socijalne politike i socijalnog rada, 12 godina rada u obrazovanju.

  Olivera Leković, Profesor razredne nastave i magistar obrazovne politike, 21 godina rada u obrazovanju.

  Mila Marković, Profesor razredne nastave, 11 godina rada u obrazovanju.

  Bojana Gardašević, Profesor istorije i geografije, 5 godina rada u obrazovanju.

  Jelena Stojković, Profesor razredne nastave i , 23 godine rada u obrazovanju.

  Ivana Leovac, Profesor književnosti, 5 godina rada u obrazovanju.

   

   

  Zato dobro došli  u „Baltazar“ 

  Upis je u toku

  Broj polaznika je ograničen!

  Sve dodatne informacije možete dobiti na:
  067 11 22 22 i 020 67 22 22
  info@baltazar.info

  Pošaljite nam upit putem forme: